tarieven

Ik neem graag de tijd voor je. Een sessie duurt daarom 60 tot 75 minuten (bij EMDR soms iets langer) en kost 95 euro. Dit geldt ook voor de intake, de eerste sessie dus.
Mocht je eerst met mij en de ruimte willen kennismaken voordat je gaat investeren, dan kun je een afspraak maken voor een korte kennismaking van ongeveer 20 minuten. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend.

Het zakelijk tarief voor werkgevers wordt in overleg bepaald. 

Sessies die minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd, worden niet in rekening gebracht. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de sessies vanuit het aanvullende pakket. Voor een overzicht van zorgverzekeraars die vergoeden, klik hier. Omdat vergoeding plaatsvindt vanuit het aanvullende pakket, hoef je geen eigen risico te betalen.
Hoeveel er vergoed wordt, hangt af van de verzekeraar en het pakket.
Een sessie die te laat of niet wordt afgezegd, wordt gefactureerd voor 75%. Deze factuur kan niet bij de zorgverzekeraar ingediend worden.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA onder nummer 104029 en bij de koepelorganisatie RBCZ onder licentienummer 205055R.
Daarnaast ben ik geregistreerd bij de SCAG, de geschillencommissie voor complementaire geneeswijzen.
Ik ben in het bezit van het ECP, het European Certificate for Psychotherapy, en aangesloten bij de EAP, European Association for Psychotherapy.

Alle therapeuten aangesloten bij de NVPA zijn gehouden aan de richtlijnen van de beroepscode. De therapeut valt onder het klachtrecht van de NVPA, en voor tuchtrecht onder de koepel RBCZ, met als tuchtcommissie de TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).